Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπέβερλι Ντ’ ‘Αντζελο μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση της με τον ηθοποιό Αλ Πατσίνο μέσω ενός βίντεο που δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cr-8iwku5-d/

Στην μακροσκελή ανάρτησή της σημείωσε ότι το έκανε επειδή δέχθηκε πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα.

«Η ιστορία μου με τον Αλ ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα των 22χρονων διδύμων Ολίβια και Άντον σύμφωνα με την Dailymail.

Παρά τον χωρισμό τους, «συνεχίσαμε σταθερά το ταξίδι μας ως συν γονείς με ένα βαθύτερο είδος οικειότητας, ειλικρίνειας και αποδοχής από ότι θα επέτρεπε μια “παραδοσιακή” σχέση».

Η Ντ’ ‘Αντζελο αποκάλυψε ότι έζησαν μαζί επτά χρόνια. Το 1996, «ήμασταν στο ίδιο αεροπλάνο πηγαίνοντας από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη.

Μου είπε «έλα να κάτσεις δίπλα μου» και μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, είχαν αρχίσει όλα. Την επόμενη χρονιά», συνέχισε η διάσημη ηθοποιός, «με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Θέλω να γίνεις η μητέρα των παιδιών μου”» και «παρόλο που είχα αποφύγει αυτόν τον ρόλο όσο ζούσα, ήμουν βαθιά ερωτευμένη και ήμουν 100% μέσα».

Απέκτησαν «με πολλή προσπάθεια και με τα θαύματα της σύγχρονης επιστήμης» τα δίδυμα τους το 2001.

Αν και ο χωρισμός τους «οριστικοποιήθηκε το 2004» συνεχίζουν, σύμφωνα με την Ντ’ ‘Αντζελο να μοιράζονται «μια μοναδική και βαθιά φιλία, που διαρκεί μέχρι σήμερα».