«Οι εκβιασμοί και οι απειλές για το τι θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε μία εταιρία, δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και γίνεται σοβαρότερη όταν συμβαίνει παρουσία ενός υπουργού» τονίζει σε on camera δήλωση της η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη ότι αισθάνεται θιγμένος «που δεν καταλάβαμε το «αστείο» του και απειλεί με εξώδικα ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Τα περιμένουμε» τα εδώδικα του Αγ. Γεωργιάδη σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου, καλώντας τον Αδ. Γεωργιάδη να επισυνάψει σ’ αυτά και τις απαντήσεις «για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις».

«Ποιος τον βοήθησε να τα βρει τόσο βολικά;» ρωτά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

Οι εκβιασμοί και οι απειλές για το τι θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε μία εταιρία, δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και γίνεται σοβαρότερη όταν συμβαίνει παρουσία ενός υπουργού.

Ο κ. Γεωργιάδης αισθάνεται θιγμένος που δεν καταλάβαμε το «αστείο» του και απειλεί με εξώδικα ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τα περιμένουμε.

Ας επισυνάψει όμως σ’ αυτά και τις απαντήσεις για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις. Ποιος τον βοήθησε να τα βρει τόσο βολικά;