Σε μία άκρως προσωπική αποκάλυψη, προχώρησε ο παγκοσμίου φήμης και δημοφιλής τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, καθώς εξομολογήθηκε πως με τη σύζυγό του Aίντα Φιλντ «σπάνια έρχονται σε επαφή, αλλά παρ’ολα αυτά είναι ευτυχισμένοι», όπως γράφει χαρακτηριστικά και η Daily Mail.

Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των Take That, απέδωσε την έλλειψη λίμπιντο στο γεγονός ότι σταμάτησε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, που επιδείνωσαν την κατάθλιψή του.

Σε κοινή τους συνέντευξη σημείωσαν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο σε ότι αφορά την οικειότητα και είναι ικανοποιημένοι με την έλλειψη δραστηριότητας στην κρεβατοκάμαρα τους.
«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο. Έτσι είναι. Ήμουν σε τεστοστερόνη για λίγο, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Απέκτησα αυτούς τους τεράστιους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη. Δεν ήταν καλή εμφάνιση. Μου λείπει αυτό. Ήταν μια διασκεδαστική περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Aίντα γυρνάει προς το μέρος μου στον καναπέ και λέει, “Πρέπει να κάνουμε σεξ”, και κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλώς σηκώνω τους ώμους μου. Λοιπόν, ξέρετε, μερικές φορές προσπαθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.Τον Σεπτέμβριο, παραδέχτηκε ότι είναι επιτέλους χαρούμενος μετά την πρόσφατη απώλεια βάρους του. Ο τραγουδιστής, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του τόσο στο φαγητό όσο και στα ναρκωτικά, πρόσθεσε ότι έχει μάθει να αποδέχεται τον εαυτό του.