Ηεπιμονή της ΝΔ στην σπίλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση για τη βίλα την οποία εκμεταλλεύεται τουριστικά στην Πάρο είναι μια σαφής προειδοποίηση στην αξιωματική αντιπολίτευση να μην βγάζει στη φόρα τα άπλυτά τους, είτε πρόκειται για βουλευτές που βοηθούν funds να παίρνουν τα σπίτια δανειοληπτών είτε για απευθείας αναθέσεις και χαριστικά δάνεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σημειώσει επιτυχίες στην ανάδειξη του ηθικού μειονεκτήματος της ΝΔ, όπως αποδείχθηκε με τη διαγραφή Πάτση και τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια Χειμάρρα και Νικολάου.

Δεν τους το συγχωρούν και προσπαθούν να ανταποδώσουν. Το σύνθημα έριξε ο Αδ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής: «Μην κουνάτε το δάχτυλο, γιατί καμιά φορά δεν ξέρετε που καταλήγει αυτό όταν το κουνάτε. Ε;».

Πέρα από την ακρότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ, υπάρχει μια συμψηφιστική λογική που κατατείνει στη δημιουργία της αίσθησης ότι όλοι το ίδιο είναι και δεν υπάρχουν πιο έντιμοι,

Αλλά ευτυχώς δεν έχουν περάσει όλοι από τον ΛΑΟΣ, δεν έχουν «αδιευκρίνιστα» και δεν χυδαιολογουν με τον ασύγκριτο τροπο του Αδ. Γεωργιάδη.