Νέα στοιχεία αναφορικά με την φερόμενη συγκάλυψη υπόθεσης ναρκωτικών, στην οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες ανώτατου αξιωματικού εμπλέκεται συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, «φέρνει στο φως» το Mega.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού το βράδυ της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε νέα δεδομένα, και συγκεκριμένα επικοινωνία που φέρεται να είχε το βράδυ που έγινε ο έλεγχος στους τέσσερις νεαρούς, ο ταξίαρχος που κάνει την καταγγελία με συγγενείς του, που τους ενημερώνει για το περιστατικό.

Η συνομιλία που είχε στις 22 Νοεμβρίου του 2021, στις 12:17 το βράδυ σύμφωνα με το Mega ο ταξίαρχος με συγγενείς του, φαίνεται να επιβεβαιώνει τόσο τη συγκάλυψη όσο και την κατάθεσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επικοινωνία που έφερε το φως το Mega ο ταξίαρχος σημειώνει πως «Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει».

Η συνομιλία του ταξίαρχου με συγγενικό του πρόσωπο:

  • «Πιάσανε τον… του Θεοδωρικάκου με… Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει»
  • «Ποιος τον έπιασε»
  • «ΔΙ.ΑΣ ήταν»

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1hkkzf2t0s&playlistId=v-cq8a4inddh1l

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει καταθέσει μήνυση κατά του ταξίαρχου που έκανε την καταγγελία, ενώ το αρχηγείο της Αστυνομίας με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως μετά από έρευνα που έγινε για την υπόθεση «δεν προέκυψε κάτι μεμπτό».