Ουπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση στην προσπάθειά του να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση δεν παρακολουθούσε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όντας καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Α. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστο Σπίρτζη για το ζήτημα των υποκλοπών δήλωσε:  «Δεν ντρέπεστε; Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν».

Αναλυτικότερα, η κόντρα ξέσπασε όταν ο Α. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρέσβη κατά την οποία επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης της ελληνογαλλικής συμφωνίας για τις φρεγάτες, με σκοπό να συμπεριληφθεί η δυνατότητα συμπαραγωγής από ελληνικά ναυπηγεία.

«Είστε επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα. Παίζετε τον ρόλο του πράκτορα του Ερντογάν. Είστε πράκτορες του Ερντογάν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Γι’ αυτό μας παρακολουθούσατε; Επειδή είμαστε πράκτορες του Ερντογάν;», ήταν η άμεση απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη, με την συζήτηση να ξεφεύγει και να ξεσπά άγριος καβγάς.

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης, υποστήριξε, ότι στη λίστα των υπό παρακολούθηση πολιτικών που δημοσίευσε το Documento δεν υπήρχε το όνομα του Σπίρτζη αλλά το δικό του, πράγμα που δεν ισχύει.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1hkkzf2t0s&playlistId=v-cocopeudxyp5