Το ενδιαφέρον των αρχών φαίνεται πως έχει προκαλέσει η υπόθεση της αυτοκτονίας ενός 50χρονου, που βρέθηκε την Τρίτη απαγχονισμένος στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο γυμναστήριο στο οποίο ο ίδιος ήταν o ιδιοκτήτης.

Ήδη μάλιστα η Εισαγγελία και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας ξεκίνησε σχετική έρευνα ορισμένες αναρτήσεις που ο ίδιος είχε κάνει νωρίτερα στα social media και συγκεκριμένες αναφορές σε email που έστειλε.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 50χρονος λίγο πριν αυτοκτονήσει, έκανε λόγο για κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, καθώς και για υποθέσεις τοκογλυφίας και εκβιασμών.

Συγκεκριμένα, αφού καταγγέλλει ότι μια γυναίκα (με την οποία είχε ερωτική σχέση και φέρεται να αποτελεί τον λόγο που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία), του απέσπασε περίπου μισό εκατ. ευρώ, μιλά για «δασκαλεμένα κορίτσια» που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς. Μάλιστα, αναφέρει πως η εν λόγω γυναίκα έκανε μάθημα στην ανήλικη κόρη της εν όψει ενός πρωτοχρονιάτικου πάρτι που «συζητήθηκε πολύ» στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έδωσαν το «παρών» γόνοι βαθύπλουτων οικογενειών.

Υπενθυμίζεται η υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από παρέα νεαρών σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του γνωστού πάρτι της Πρωτοχρονιάς.