Έντεκα διοργανωτές σχεδιάζουν να στήσουν φοιτητικά πάρτι με τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών. Πούλμαν θα φύγουν από Θεσσαλονίκη.

«Απόβαση» θα κάνουν στη Βουλγαρία, στις αρχές Δεκεμβρίου, χιλιάδες φοιτητές. Όπως αναφέρεται από ρεπορτάζ τοπικών μέσων της Θεσσαλονίκης, διοργανώνονται εκδρομές για πάρτι, με προορισμό τη γειτονική χώρα, με τους διοργανωτές να υπόσχονται ατελείωτη διασκέδαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thesstoday.gr, η συγκεκριμένη εκδρομή σε γνωστή πόλη της Βουλγαρίας -που προτιμάται κατά τη χειμερινή περίοδο- δεν διοργανώνεται από μία, αλλά από 11 ομάδες, και η συμμετοχή εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τους 2.000 εκδρομείς, οι οποίοι θα αναχωρήσουν με πούλμαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και φυσικά της Θεσσαλονίκης, στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λάρισα, Βόλος και Κομοτηνή, είναι οι περιοχές που έχουν «κυκλωθεί» για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες επίδοξων party animals, ενώ όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το συγκεκριμένο event θα αποτελείται από τρία – τέσσερα φεστιβάλ και με τη συμμετοχή γνωστών DJ’S. Οι νεαροί διοργανωτές με δέλεαρ τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων απευθύνονται μάλιστα σε ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ναυλωθούν λεωφορεία για τη μετακίνησή τους στη γειτονική χώρα.

Τα πακέτα ξεκινούν από 80 ευρώ και αγγίζουν έως και τα 150 -ανάλογα με το ξενοδοχείο διαμονής και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτό- και προσελκύουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων νεαρών. Τουλάχιστον 1.200 άτομα εξετάζουν το σενάριο να «καλωσορίσουν» τον Δεκέμβριο με τριήμερο στη Βουλγαρία.

Ωστόσο, είναι μεγάλος ο κίνδυνος συρροής κρουσμάτων, αφού στη Βουλγαρία ανακοινώθηκαν μόλις χθες 334 θάνατοι και 5.280 κρούσματα. Την ίδια στιγμή, η χώρα μας κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ με 8.613 κρούσματα.