Η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα πέντε παιδιά της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Eternals” με τη 15χρονη Σιλό Τζολί Πιτ να κλέβει την παράσταση με την εμφάνισή της.

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε στην πρεμιέρα συνοδευόμενη από τους Μάντοξ, Ζαχάρα, Σιλό και τα δίδυμα Βίβιαν και Νοξ, ενώ απουσίαζε ο Παξ.

Και ενώ και τα πέντε παιδιά ήταν ντυμένα και έλαμπαν στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους, εκείνη που εντυπωσίασε ήταν η Σιλό, καθώς για πρώτη φορά επέλεξε να φορέσει φόρεμα. Φυσικά το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο με τους χρήστες του twitter να σπεύδουν να εκφράσουν την έκπληξή τους με αναρτήσεις.

“Εξεπλάγην που η Σιλό αποφάσισε να φορέσει φόρεμα στο κόκκινο χαλί” έγραψε ένας χρήστης με άλλον να σημειώνει: “Έπρεπε να κοιτάξω δύο φορές γιατί δεν το συνηθίζει καθόλου”. “Θεέ μου, η Σιλό φορά φόρεμα” έγραψε τρίτος με τέταρτο να υπογραμμίζει “έκτακτο, η Σιλό φορά φόρεμα!”.

“Ορκίζομαι, η Σιλό φορά φόρεμα στην πρεμιέρα των Eternals και έχει προσελκύσει όλο το ενδιαφέρον. Πραγματικά όμορφη. Είναι όμορφη σαν τη μαμά της Αντζελίνα Τζολί” σχολίασε επίσης κάποιος άλλος.