Μια φωτογραφία φορώντας μπλουζάκι με σφυροδρέπανο και τα αρχικά της ΕΣΣΔ, επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram, εκφράζοντας και τη χαρά της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια και μοντέλο Τζούλια Νόβα. Επιλογή που δυσαρέστησε κάποιους, οι οποίοι έσπευσαν να την επικρίνουν.

Ένας εξ αυτών της «επιτέθηκε» λέγοντας «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας…;».

Και η Τζούλια Νόβα του απάντησε με ειλικρίνεια.

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτο και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς απο όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπουδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδεψει εξωτερικό, ΟΚ, και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. ΟΚ, αλλά κατά τ’ αλλα δεν ήταν κι τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση, δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών. Έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης» όπου συμπαρουσίαζε την εκπομπή, ενώ εργαζόταν μέχρι πρότινος στο χώρο του μόντελινγκ.