Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε εργάτης σε νεκροταφείο στην Εύβοια, ισχυριζόμενος πως ένας ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε πως δεν υπάρχει η νόσος.

Όπως λέει στο EviaZoom.gr ο εργάτης του Δήμου Χαλκιδέων που εργάζεται στα κοιμητήρια της πόλης, Βαγγέλης Σαμαράς το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη, πριν ένα μήνα περίπου, στην Παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου.

Ο ιερέας, ονόματι, Αγαθάγγελος, ο οποίος κήδεψε χωρίς κανένα μέτρο έναν 77χρονο κάτοικο της περιοχής που πέθανε από κορωνοϊό, άνοιξε κανονικά το φέρετρο βγάζοντας και το ζελοφάν, και είπε στους εργάτες που αντέδρασαν ότι κάνει κουμάντο αυτός και ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Ο ίδιος επισήμανε ότι δεχόταν απειλές μέχρι και χτυπήματα πριν τη συγκεκριμένη κηδεία.

Από την μεριά του ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών που βρίσκεται στη Νέα Λάμψακο, Απόστολος Κολοκυθάς τόνισε:

«Έχω χάσει πάσα ιδέα, είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, εδώ προσπαθούμε να επιβιώσουμε να είμαστε συνεπείς στα μέτρα προστασίας, κάνουμε τα πάντα για να προφυλαχτούμε από αυτό τον ιό και ακούμε πράγματα που και εγώ τα έχω χάσει. Είμαστε μέσα στο σωματείο προσπαθούμε να τηρήσουμε τους όρους και τους νόμους που μας έχουνε βάλει να τηρούμε και βλέπω να γίνεται από τον καθένα το έλα να δεις. Δυστυχώς λυπάμαι. Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση και πρέπει ενεργήσουμε ως κλάδος με το σωματείο σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι αντιρρησίες και αρνητές που δεν πιστεύουν σε αυτή την πανδημία».