Σεξουαλική παρενόχληση στον δρόμο κατήγγειλε νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, δημοσιεύοντας παράλληλα το βίντεο και τις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας της, όπου πρόλαβε να μπει, ενώ ο δράστης την ακολούθησε μέχρι την πόρτα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όπως ανακοινώθηκε, ο νεαρός αναγνωρίστηκε, εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και προσήχθη από τις αρχές. Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία. 

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της, περίπου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, επέστρεφε στο σπίτι της, όταν αντιλήφθηκε ότι από το τραμ μέχρι το σπίτι της την ακολουθούσε ένας άνδρας με το μόριο του έξω. Η κοπέλα είχε στα χέρια της τα κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα της εισόδου και μπήκε μέσα.

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδητα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.» έγραψε στην ανάρτησή της.

20