ΟΤσίπρας δεν είναι προδότης για τη Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε ο υπουργός ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών, λίγες μέρες πριν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Ο Τσίπρας δεν είναι προδότης για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν είναι προδότης, ποτέ δεν το είπα. Το ξεκαθαρίζω ότι δεν θεωρώ προδότη κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης, ο οποίος υπήρξε σφοδρός πολέμιος και συμμετείχε εκείνη την εποχή στις συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 κατά τη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, ο Α. Τσίπρας αναφερόμενος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία που θα έρθουν προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή, είχε προαναγγείλει ότι θα ζητούσε ονομαστική ψηφοφορία και δήλωνε: «Κάθε ψήφος υπέρ των συμφωνιών θα είναι και μία συγγνώμη για την αθλιότητα που έγινε πριν από δύο χρόνια και για την εξαπάτηση των απλών πολιτών. Περιμένουμε λοιπόν 158 συγγνώμες».