Οτέταρτος κύκλος της πολύ δημοφιλούς ισπανικής σειράς του NetflixLa Casa de Papel, έκανε πρεμιέρα στο δίκτυο πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο Άλεξ Πίνα δεν απογοήτευσε αυτή τη φορά τους φαν της σειράς, καθώς τούς έδωσε μια συναρπαστική τέταρτη σεζόν, σε αντίθεση με τον τρίτο κύκλο, που χαρακτηρίστηκε «μέτριος».

Και τώρα οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία την πρεμιέρα του 5ου και τελευταίου κύκλου του La Casa de Papel, ωστόσο, όπως φαίνεται, θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά, καθώς ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Άλεξ Πίνα δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο, Νοέμβριο ή και Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από τους προηγούμενους κύκλους.

Μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Πίνα είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του La Casa de Papel. «Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».