Νέα στοιχεία για γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό ο οποίος εμφανίζεται να βίασε και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση ανήλικο, πρόκειται να αποκαλύψει απόψε το βράδυ στον Alpha, το θύμα.

Όπως αποκάλυψε το Documento της περασμένης Κυριακής πρόκειται για άνδρα, 30 ετών σήμερα, ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία και υπέβαλε πρόσφατα δια του συνηγόρου του, μήνυση σε βάρος πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιού για βιασμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μηνυτήριας αναφοράς, ο βιασμός έλαβε χώρα προ 15 χρόνων στην Επίδαυρο. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Documento, o 30χρονος Β.Κ. φέρεται να έχει περιγράψει στις αρμόδιες Αρχές την κατ’ εξακολούθηση διάπραξη των αποτρόπαιων εγκλημάτων του βιασμού, της αποπλάνησης και της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος του. Ο νεαρός έχει καταγγείλει συγκεκριμένα ότι βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, ενώ ήταν δεμένος και υπό την επήρεια ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση την οποία έχει καταθέσει ο ίδιος, έχει ήδη ανατεθεί σε εισαγγελέα και ανεξάρτητα από το εάν θα προχωρήσει στην ποινική δίωξη του καταγγελόμενου, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχουν διαπραχθεί είναι στο όριο της παραγραφής, είναι στην διακριτική ευχέρεια της Δικαιοσύνης να προχωρήσει την έρευνα σε βάθος, δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για παρόμοιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.