ΟΧρήστος Θηβαίος παίρνει τη σκυτάλη στις διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνει ο Σταυρός του Νότου και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί του – από την ασφάλεια του σπιτιού μας –  την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Ο Χρήστος Θηβαίος επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάει το κοινό και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: «Ημερολόγιο», «Ας Χαθείς», «Αγάπη», «Παλιός Στρατιώτης», «Μικρή Πατρίδα», «Βροχή μου», και τόσα άλλα που αποτελούν μια μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια των αδερφών Κατσιμίχα και άλλων μουσικών.

Από αυτό το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία».

Το βράδυ της Κυριακής 7 Μαρτίου ο Χρήστος Θηβαίος θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου όπως: «Λύχνος του Αλαδδίνου», «Γουίλι», «ένα Μαχαίρι», «Άννα μην κλαις», «Άμλετ της σελήνης», «Δεν είμαι Άλλος», «Πάντα Γελαστοί».

Ξεχωριστή στιγμή στην διαδικτυακή αυτή συναυλία, θα αποτελέσει η ερμηνεία δυο ιδιαίτερων τραγουδιών-ύμνους στη γυναίκα λόγω της 8ης Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας).

Συντελεστές
Μαζί του οι μουσικοί:

Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος
Πιάνο: Μάξιμος Δράκος
Τύμπανα: Καλλίστρατος Δρακόπουλος
Παραγωγή ήχου: Γιώργος Κορρές
Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλλης
Παραγωγή: Cricos Productions | Σταυρός του Νότου
Οργάνωση Παραγωγής: Cricos Productions
Streaming: Lights on mics

Εισιτήρια
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

Σημεία Προπώλησης:

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876