Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για την κακοποίηση την οποία υπέστησαν πολλά ανήλικα παιδιά στα χέρια γνωστού και καταξιωμένου σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit, ο συγκεκριμένος γνωστός άνθρωπος του θεάματος, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με τις καταγγελίες που γίνονται στο χώρο της τέχνης και όχι μόνο για σεξουαλικές κακοποιήσεις, φέρεται την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 να επισκέπτονταν συχνά ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην πλατεία Καραϊσκάκη το οποίο είχε νοικιαστεί, όπως λένε οι πληροφορίες, από έναν φίλο του αλλοδαπό.

Με βάση το ρεπορτάζ, ένοικος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας είχε απευθυνθεί στην αστυνομία, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τις ώρες που στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο ηθοποιός, έρχονταν ανήλικα αγόρια και κορίτσια τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ηλικίας 13 ετών. Τα παιδιά συνοδεύονταν από ενήλικους, οι οποίοι αφού τα άφηναν στο σπίτι, επέστρεφαν αρκετές ώρες αργότερα για να τα πάρουν.

«Στο διαμέρισμα έρχονται πολλά ανήλικα τα οποία κάθονται αρκετές ώρες σε αυτό. Τα παιδιά δεν είναι ελληνόπουλα. Συχνά ακούω κλάματα και φωνές τους» είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Από τη μεριά τους, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν παρακολουθήσεις θέτοντας σε στενό κλοιό τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα εισέρχονταν ανήλικα παιδιά κυρίως από χώρες της Αλβανίας, της Ρουμανίας και της Αλβανίας. Γρήγορα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο συμπέρασμα ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα κύκλωμα που προμήθευε ανήλικους μετανάστες.

Παράλληλα, έβαλαν στο στόχαστρο των ερευνών τους κι ένα μπαρ στην περιοχή του Μεταξουργείου στο οποίο σύχναζε ο σκηνοθέτης – ηθοποιός, καθώς και σε αυτό τον χώρο είχαν καθημερινή παρουσία ανήλικα παιδιά από χώρες των Βαλκανίων.

Μετά από έφοδο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν σε αυτό αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ωστόσο δεν αποδείχθηκε ότι αποτελούσε σημείο traffiking ανήλικων παιδιών. Έτσι οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα στον ιδιοκτήτη του μπαρ για κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανηλίκους.

Ξαφνικά στις αρχές του Αυγούστου του 2012, ο σκηνοθέτης σταμάτησε να πηγαίνει στο διαμέρισμα της πλατείας Καραϊσκάκη με αποτέλεσμα να μην εμφανιστούν και εκεί οι ανήλικοι που φαίνεται ότι κακοποιήθηκαν. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έρευνα των αστυνομικών αρχών έμεινε στην μέση, καθώς δεν μπόρεσαν να δεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.