Οδημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλέκος Μάρκελλος καταγγέλει τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας δημοσιογράφου και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο». Τα στοιχεία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, θα αποσταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά ανάλογες καταγγελίες. 

Ο καταγγέλων δημοσίευσε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου μία ανάρτηση στο facebook, στην οποία σημειώνει τα εξής:

«”Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο  χέρι, με έσπρωξε  και μου  επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και  αυτός αυτό που “παίρνουν  και  οι  άλλοι”.  Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο.  Ευκολά τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη  που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει”. Η ανατριχιαστική περιγραφή της επίθεσης στο ανύποπτο θύμα από τον γνωστό στο πανελλήνιο τηλεπαρουσιαστή Τάκη Χατζή μιλάει μόνη της. Η καταγγελία μου στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και από τη στιγμή που την παρέλαβα και επιβεβαίωσα τα στοιχεία του αποστολέα έχω υποχρέωση δημοσιοποίησης. Φυσικά, ως οφείλω, θα αποστείλω την καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά τις -ευτυχώς, πολλαπλασιαζόμενες – ανάλογες καταγγελίες μετά την αρχή που έκανε – προς τιμήν της – η κα Σοφία Μπεκατώρου. Η σιωπή είναι συνενοχή».

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222721096348824&set=a.2400709249919&type=3

Ακολούθησε δεύτερη ανάρτησή του με την συνέχεια της καταγγελίας:

«”Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα  πάντα και  δήλωσα τα ονόματα των  συναδέλφων που  ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου. Κρύφτηκε για  να  παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό. Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν  ένα  παιδί. Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση”. Χθες κατανόμασα εδώ τον τηλεπαρουσιαστή Τάκη Χατζή ως καταγγελλόμενο για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον συναδέλφου (τότε) δημοσιογράφου. Γλύτωσε επειδή πάλεψε σωματικά.

Επαναλαμβάνω, υπάρχουν λόγοι: Απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο! Μετά την καταγγελία Μπεκατώρου και την περίπτωση της 11χρονης, είναι σαφώς η βαρύτερη και ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ επώνυμη καταγγελία, κακουργηματικού χαρακτήρα από τις 10δες ακόμη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Και αφορά ένα υπέρ-προβεβλημένο πρόσωπο πρώτης γραμμής των Μέσων Ενημέρωσης με πρόσβαση στα σπίτια όλων των Ελληνικών οικογενειών! Και είναι αξιολογικά βέβαιο πως ως τέτοιας βαρύτητας θα αντιμετωπιστεί η διερεύνηση από τις εισαγγελικές Αρχές.

Αλλά, στα συμβατικά ΜΜΕ που έχουν “χώρο” – και καλά κάνουν – για καταγγελίες ακόμη και απλής λεκτικής βίας, τσιμουδιά. Δε σας κάνει εντύπωση; Εμένα που γνωρίζω (και γνωρίζουν πως, γνωρίζω) δε μου κάνει καμμία εντύπωση. Το ήξερα εκ των προτέρων, φυσικά. Σε αυτή την υπόθεση, το πέπλο της Σιωπής, έσπασε. Και χαίρομαι που οι ανακοινώσεις του Σωματείου μας, της ΕΣΗΕΑ που στηρίζει και προτρέπει τα θύματα τέτοιων βάρβαρων επιθέσεων να βγούν και να μιλήσουν, μου παρέχει έτσι την πλήρη υποστήριξη της στην προσπάθεια μου να συμβάλω, με την συγκατάθεση του θύματος, στις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν.

Πρέπει να μιλήσουν και άλλοι συνάδελφοι που γνωρίζουν. Είναι πολλοί και συγκεκριμένοι και περιμένω να σταθούν στο ύψος τους με αποφασιστική αξιοπρέπεια, όπως το έχουν ήδη κάνει πολλοί και τους ευχαριστώ. Αυτή η υπόθεση έχει παρακλάδια που αγγίζουν βαθιές χορδές ενός πολύχρονου παρασκηνίου, πλευρές του οποίου, σας βεβαιώνω, για όσους είναι -δικαίως- ανυποψίαστοι, είναι ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Και πάνε ψηλά. Δε θα “βαρεθείτε” καθόλου. Και όσοι εμπιστεύεστε τις τίμιες προθέσεις μου σε αυτή την προσπάθεια (εκεί που τα συμβατικά ΜΜΕ εκθέτουν τη συνενοχή των δια της αποσιώπησης), αρκεί να βάλετε ένα like ή να κάνετε μια κοινοποίηση. Καταλαβαίνουν όλοι πως ο τρόπος της δημοσιοποίησης που επιχειρώ, επωνύμως, στηρίζεται στην αδυναμία αποσιώπησης και την ανατρεπτική δύναμη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. (Συνεχίζεται)».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/plugins/post.phphref=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstrangerthingsboi%2Fposts%2F10222727165940560&width=500&show_text=true&height=797&appId