Από την μία παλινωδία στην άλλη κινείται η κυβέρνηση της ΝΔ με τα ζητήματα που διακυβεύονται να είναι ιδιαιτέρως σοβαρά εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού. 

Τελευταίο επεισόδιο η ακύρωση της κυβερνητικής απόφασης για την μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγες ώρες αφότου αυτή ανακοινώθηκε!

Χαρακτηριστικό του νέου φιάσκου είναι ότι την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε… την εντολή και έπαιρνε πίσω την απόφαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του, Στέλιος Πέτσας, σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον ANT1 την στήριζε.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας αναφορικά με την κριτική που έφερε η απόφαση της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα απάντησε: «Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι σε συννενόηση με τις διεθνείς ομοσπονδίες, εν προκειμένω με την UEFA. Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά κι έχουν πολύ αυστηρές κυρώσεις για όποιον δεν τα τηρεί. Επίσης είναι αριθμημένες αυτές οι θέσεις. Ξέρουμε ποιος είναι αυτός που πηγαίνει οπότε είναι πολύ πιο εύκολη και η ιχνηλάτηση αν υπάρξει κάποιο κρούσμα».