Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Batman ξεκίνησαν εκ νέου στη Βρετανία, ανακοίνωσε η Warner Bros σήμερα, έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων που προκλήθηκε όταν ένα μέλος της παραγωγής (σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον) διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό.

«Μετά από μια διακοπή στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων καραντίνας για την Covid-19, τα γύρισμα του The Batman ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα στη Βρετανία», ανέφερε σε μια ανακοίνωση εκπρόσωπος της Warner Bros.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ήταν το πρόσωπο που είχε βγει θετικό συτον κορωνοϊό σε τεστ που του έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαίωσε ποτέ ούτε διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Η διακοπή των γυρισμάτων καταδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Χόλιγουντ στο να επανέλθει στις δραστηριότητές του μετά από μήνες παγώματος εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Τα γυρίσματα του Μπάτμαν είχαν ξεκινήσει στα βόρεια περίχωρα του Λονδίνου τρεις ημέρες προτού γίνει γνωστό το θετικό τεστ κι αφού είχαν σταματήσει στα μέσα Μαρτίου, όπως και στην περίπτωση δεκάδων άλλων ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών παγκοσμίως εξαιτίας της Covid-19.

Δεν έχει γίνει σαφές εάν ο 34χρονος Πάτινσον εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου.