«Ηκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν διστάζει να εγκαινιάζει νέο πεδίο συνεργασίας με τους φασίστες», καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), αναφερόμενη στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο νησί της Λέσβου.

Όπως τονίζει, οι αστυνομικές δυνάμεις, «με απομάκρυνση στα δύο χιλιόμετρα των μέσων ενημέρωσης για να μην καταγράφουν τα αίσχη της κατασταλτικής τους επιχείρησης» υλοποίησαν αμέσως την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Με κλοιό χιλιάδων αστυνομικών και με τους φασίστες μπροστά άρχισαν φασίστες και αστυνομικοί να κλωτσάνε μητέρες με βρέφη στη αγκαλιά και να ξηλώνουν τις πρόχειρες σκηνές. Στόχος να μαντρωθούν άμεσα και οι 13000 πρόσφυγες στο νέο καταυλισμό στο πεδίο βολής στο Καρά Τεπέ τον οποίο ο Χρυσοχοίδης τον βάφτισε καλύτερο απο τη Μόρια! Ετοιμάζονται να ρίξουν τις αύρες και τα κανόνια νερού για να καταδιώξουν χιλιάδες γυναίκες και παιδιά», καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ και προσθέτει:

«Είναι ρατσιστές δολοφόνοι. Οι ζωές των προσφύγων δεν μετράνε για αυτούς όπως και οι ζωές των μαύρων στην Αμερική του Τραμπ.»

https://www.facebook.com/watch/?v=345813633451461&extid=ejPA5HzKAp2tpKih