Τράβηξε αυτάκια σήμερα στον ΣΚΑΪ η Βούλτεψη..

Πάντως πρέπει να δώσουμε δίκιο στη Σοφία Βούλτεψη. Με ποιο δικαίωμα ο Δημήτρης Οικονόμου τολμά και διαφωνεί μαζί της, όταν τόσα χρόνια τώρα οι δημοσιογράφοι του σταθμού προπαγανδίζουν την πολιτική της ΝΔ με περισσότερο ζήλο και από τα στελέχη του κόμματος;

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ φίλων και συνοδοιπόρων στο πλατό της εκπομπής ΣΗΜΕΡΑ στον ΣΚΑΙ, πήρε μια απρόσμενη τροπή. Η Σοφία Βούλτεψη εκπροσωπώντας την κυβέρνηση αναπαρήγαγε για άλλη μια φορά το γνωστό αφήγημα περί ατομικής ευθύνης, γύρω από τη διαχείριση της πανδημίας. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, αν και έχει υπερασπιστεί τα πεπραγμένα της ΝΔ με κάθε πιθανό τρόπο, σήμερα είχε την έμπνευση να διαφωνήσει με τη βουλευτή της ΝΔ. Εμφανώς οργισμένος, την διέκοψε και διερωτήθηκε…«μα πάλι εμείς φταίμε κυρία Βούλτεψη; Πώς γίνεται η κυβέρνηση να μας λέει συνέχεια ότι εμείς φταίμε;»

Με αστραπιαία ταχύτητα η Σ. Βούλτεψη αντέδρασε και απευθυνόμενη στο δημοσιογράφο με ύφος… «δεν σε αναγνωρίζω Δημήτρη», τον ρώτησε:

«Τι έπαθες παιδί μου Δημήτρη; Έγινες ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο καλοκαίρι;»

Για την αποκατάσταση της τάξης και για να μην γεννηθούν τυχόν απορίες, προφανώς και ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε ότι δεν έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ.