Πιο γρήγορο και από τον ίσκιο του… το κράτος της ΝΔ

Δεν έφταναν τα λόγια και οι λέξεις για να παινέψει τον εαυτό του και την κυβέρνηση της ΝΔ, σήμερα για τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών παρουσίασε την αυτονόητη παροχή δωρεάν μασκών στους μαθητές σαν παγκόσμια πρωτιά για το κράτος της ΝΔ. 

«Μέσα σε 14 μέρες το κράτος λύνει το θέμα, μετά από υπόδειξη των ειδικών πρώτη φορά γίνεται αυτό… Πρόκειται για ρεκόρ ταχύτητας του ελληνικού κράτους» σημείωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε ότι σήμερα θα υπάρξουν οι προσωρινοί ανάδοχοι θα γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, και θα ακολουθήσει η ανακήρυξη των ανάδοχων.

«Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια των παιδιών, η μάσκα είναι το απόλυτο εργαλείο που προστατεύει στις δύσκολες ημέρες του κορωνοΐου, φροντίζουμε να διατεθεί δωρεάν για όλα τα παιδιά… Υπάρχει συνευθύνη της αυτοδιοίκησης, έχουμε εξηγήσει στους κυρίους της αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα και εκτιμώ ότι γίνονται τα πάντα» ανέφερε στη συνέχεια ο  υπουργός Εσωτερικών. 

Αυτό βέβαια που ξέχασε να πει ο κ. Θεοδωρικάκος είναι πως οι αρχικές σκέψεις της κυβέρνησης ήταν το κόστος της μάσκας να επιβαρύνει τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Επαφίεται στον καθένα να φροντίσει για την προμήθειά της… είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως.

Μετά όμως από τις σφοδρές αντιδράσεις ο «μεσσίας» Κυριάκος Μητσοτάκης το «πήρε πάνω» του, ανακοινώνοντας τη δωρεάν παροχή μασκών.  Για να φτάσουμε στο σημερινό «ρεκόρ ταχύτητας» δια στόματος Τάκη Θεοδωρικάκου