Μεγάλο κύμα συμπαράστασης έχει εκδηλωθεί από την κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο, προς την οικογένεια της άνεργης ξενοδοχοϋπαλλήλου, μητέρας της εννιάχρονης που λιποθύμησε από την πείνα σε φούρνο περιμένοντας στην ουρά για λίγο ψωμί.

Σύμφωνα με το Rodosreport, η άνεργη μητέρα έχει να εργαστεί από πέρυσι τον Αύγουστο, δεν είχε να ταΐσει τα δυο παιδιά, με αποτέλεσμα να είναι εξαντλημένα από την ασιτία, ενώ σαν να μην έφθανε αυτό, η ΔΕΗ χθες τους έκοψε το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Η ίδια η μητέρα λέει πως δεν υπάρχουν άλλα έσοδα στην οικογένεια, ζουν με το επίδομα τέκνων, 170ευρώ κάθε δύο μήνες και φέτος δεν διαφαίνεται να μπορεί να εργαστεί ως ξενοδοχουπάλληλος, λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία.

Μετά την ανάδειξη του θέματος και τις διαστάσεις που έλαβε η ιστορία της 9χρονης που λιποθύμησε, πολλοί άνθρωποι τόσο από τη Ρόδο άλλα και από πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πολλά τρόφιμα για τις ανάγκες της οικογένειας καθώς επίσης βρέθηκαν και εθελοντές που θα πληρώσουν το κομμένο ρεύμα της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μμε, δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση αναμένεται να βρεθούν και άλλοι πολίτες της Ρόδου, δεδομένου ότι χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουρισμό φέτος θα μείνουν χωρίς εργασία.