Αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλας αναμένεται να καταθέσει ο συνήγορός της, ενώ η 33χρονη θα απολογηθεί σήμερα, αντιμετωπίζοντας βαρύτατο κατηγορητήριο.

Η απολογία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11 το πρωί ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα φέρεται να έχει αλλάξει στάση, καθώς, ο δικηγόρος της ενημέρωσε ότι η πελάτισσά του μπήκε στο νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ενώ αρχικά η κατηγορούμενη είχε αποδεχθεί τις κατηγορίες, τώρα υποστηρίζει ότι δεν απήγαγε το παιδί, αλλά είχε πρόθεση να το περιθάλψει, μιας και θεωρούσε ότι ήταν παραμελημένο.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διαπιστωθεί εάν η οικογένειά της μπορεί να κρατήσει την επιμέλεια της 10χρονης.

Το Σαββατοκύριακο, επίσης, ξέσπασε και δικηγορική κόντρα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης να ζητά την παραπομπή του δικηγόρου της 33χρονης για δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ στοιχείων της υπόθεσης.