Τον τρόπο που την “ανακάλυψε” ο Ανδρέας Γεωργίου και γιατί είπε το “ναι” για να παίξει στη σειρά του Σκάι, “8 Λέξεις” αποκάλυψε η Κάθριν Κέλι Λανγκ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν”, η θρυλική Μπρουκ της Τόλμης και Γοητείας είπε ότι ο Ανδρέας Γεωργίου την βρήκε μέσω Instagram.

“Μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα. Ήταν έκπληξη μόλις το είδα. Η αλήθεια είναι ότι μου στέλνουν πολλά μηνύματα και δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο… Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον κι έψαξα ποιος είναι αυτός. Βεβαία μου άρεσε πολύ η φωτογραφία του και αναρωτήθηκα: «Ποιος είναι αυτός που με ρωτάει τόσο όμορφα, αν θέλω να πάω στην Ελλάδα για να παίξω σ’ ένα σίριαλ;»…” είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός και προσέθεσε:

«Είδα φωτογραφίες του στο Instagram παρατήρησα πως έχει πολλά άτομα που τον ακολουθούν και κατάλαβα ποιος είναι αυτός που μου κάνει την πρόταση να πάω στην Ελλάδα για να συνεργαστώ μαζί του. Έψαξα στο google, είδα κάποια αποσπάσματα από το σίριαλ και μου άρεσαν πάρα πολύ. Ενώ δεν καταλαβαίνω την ελληνική γλώσσα, κατάλαβα ότι θα μου άρεσε πάρα πολύ και το σενάριο»…