Τσεκούρια, ρόπαλα, σιδερόβεργες και βεγγαλικά περιλαμβάνονται μεταξύ των ευρημάτων σε συνδέσμους οπαδών, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων, που διενήργησαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για δύο συνδέσμους, έναν στη Χαριλάου και έναν στην Τούμπα, ενώ κατά την αστυνομική επιχείρηση προσήχθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων το ένα συνελήφθη, με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τον σύνδεσμο της Χαριλάου κατασχέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ρόπαλα, τέσσερα εργαλεία χειρός, 30 βεγγαλικά/καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και πανό, φανέλες και κασκόλ, που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, από το οίκημα στην περιοχή της Τούμπας, από όπου έγιναν όλες οι προσαγωγές, στον άλλο σύνδεσμο δεν υπήρχαν άτομα, κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα στειλιάρι και πανό άλλης ομάδας.

Όλα τα κατασχεμένα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.