Έγινε γνωστή ως παιδί-σταρ. Η είδηση της αυτοκτονίας της σοκάρισε τον κόσμο του θεάματος.

Η Μία-Λέσια Νέιλορ απαγχονίστηκε στο πατρικό σπίτι της, στα 16 της χρόνια καθώς περνούσε περίοδο στρες λόγω σχολικών εξετάσεων και επειδή οι γονείς της την είχαν περιορισμένη.

Η ηθοποιός του CBBC μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν τη βρήκε η μητέρα της κρεμασμένη από σκοινί στο σπίτι στο Νότιο Νόργουντ στο νότιο Λονδίνο, αλλά οι γιατροί απλώς διέγνωσαν τον θάνατό της. Τα σωστικά συνεργεία έφθασαν στο σπίτι της έφηβης σταρ και ανέφεραν ότι το κορίτσι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Κηρύχθηκε νεκρή στο νοσοκομείο.

Η Νέιλορ αυτοκτόνησε στις 7 Απριλίου, ενώ τώρα ήρθε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έρευνα. Αναμενόταν να δώσει εξετάσεις το καλοκαίρι για κολέγιο αλλά οι γονείς της ενημερώθηκαν από το σχολείο ότι οι βαθμοί της ήταν χαμηλότεροι απ’ ό,τι έπρεπε. Οι γονείς της την είχαν τιμωρήσει και της είχαν απαγορεύσει να πάει σε πάρτι και πέρασε το προηγούμενο βράδυ, παρακολουθώντας μια ταινία με την οικογένειά της όπου περιλαμβανόταν και μια σκηνή αυτοκτονίας. Η Νέιλορ είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές από τις οποίες έγινε διάσημη, ενώ συμμετείχε και στις ταινίες Cloud Atlas το 2012 και Absolutely Fabulous του 2004.