Αμηχανία αλλά κι έντονο εκνευρισμό προκάλεσαν στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης,Κυριάκο Βελόπουλο, οι ερωτήσεις της Έλλης Στάη για το αν το κόμμα του είναι ακροδεξιό και νεοναζιστικό. Η τηλεοπτική τους συνάντηση στον αέρα του Open ξεκίνησε με έντασηκαι κατέληξε τεικά σε καβγά, με τον ευρωβουλευτή να αποχωρεί από την εκπομπή.

Όταν Κυριάκος Βελόπουλος κλήθηκε να απαντήσει εάν η Ελληνική Λύση ανήκει στο ακροδεξιό τόξο, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε με εκνευρισμό, κατηγορώντας την δημοσιογράφο ότι εντάσσει το κόμμα του στα νεοναζιστικά.

Η Έλλη Στάη απάντησε στον κ. Βελόπουλο το εξής: «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά: «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω»..

«Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η παρουσιάστρια του OPEN TV. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», είπε εκ νέου ο ευρωβουλευτής και λίγο αργότερα – αφού η δημοσιογράφος τον ρώτησε τι εννοούσε όταν είπε ότι τα… πολυ ναζισικά δεν τον βρίσκουν σύμφωνο, είπε καληνύχτα κι έφυγε.