Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει σε πορεία μεταγραφών και έχει ξεκινήσει να κάνει την έρευνα αγοράς του. Σίγουρα έχουν δει οι «ερυθρόλευκοι» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να προσεγγίσουν αυτό το διάστημα, αλλά παράλληλα κοιτούν συνεχώς παίκτες.

Οι Πορτογάλοι έγραψαν ότι άνθρωπος των Πειραιωτών βρέθηκε στη χώρα τους και παρακολούθησε το ματς της Ρίο Άβε με την Μπενφίκα. Ματς στο οποίο υπήρχαν δύο περιπτώσεις παικτών τις οποίες ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι!

Και ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές της Ρίο Άβε, Γκαμπριελζίνιο και Γκαλένο.

Από εκεί και πέρα όμως αυτό το ταξίδι και συγκεκριμένα η κατασκοπεία των «ερυθρόλευκων» δείχνουν δύο πράγματα…

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ

Πρώτο απ’ όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει να αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι και εξτρέμ. Κάτι το οποίο είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι σίγουροι και απόλυτα έτοιμοι για να προσφέρουν αυτή τη στιγμή στη θέση αυτή είναι οι Ντανιέλ Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας.

Οπότε οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν την αγορά για εξτρέμ και αυτό άλλωστε έδειξε και η κατασκοπεία στην Πορτογαλία, αν επιβεβαιωθούν μάλιστα και τα ονόματα των Γκαμπριελζίνιο, Γκαλένο.

Του… αρέσει η αγορά της Πορτογαλίας

Ένα δεύτερο στοιχείο που δείχνει η παρουσία του Ολυμπιακού στον αγώνα Ρίο Άβε-Μπενφίκα, είναι ότι η ομάδα κοιτάει και θέλει να κάνει κίνηση στην αγορά της Πορτογαλίας.

Τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν συνεχώς προς τη συγκεκριμένη αγορά και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύει και η παρουσία πολλών προπονητών στον πάγκο από τη χώρα αυτή.

Οπότε φαίνεται πως ο Ολυμπιακός και φέτος θα κοιτάξει να πάρει κάποιον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ή παίκτη που αγωνίζεται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Άλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γνώση του πρωταθλήματος αυτού και σίγουρα αυτό είναι κάτι που μετράει.

Εξάλλου μην ξεχνά κανείς πως και δύο από τους πρωταγωνιστές της σεζόν που ολοκληρώθηκε προερχόντουσαν από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Και ο λόγος για τους Ποντένσε, Χασάν οι οποίοι αποκτήθηκαν από Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα αντίστοιχα.