Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε στους θαυμαστές της μέσω του Instagram για να διαψεύσει επίμονες φήμες για την ψυχική της υγεία, από τις οποίες ορισμένες έκαναν λόγο για τον διά της βίας εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο. “Όλα πάνε καλά”, έγραψε στους 22 εκατομμύρια ακολούθους της.

“Γεια! σε όλους. Ήθελα απλά να διαβεβαιώσω όσους από εσάς ανησυχούν για εμένα”, εξηγεί η 37χρονη τραγουδίστρια σε σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Η οικογένειά μου πέρασε πολύ άγχος και αγωνία πρόσφατα, συνεπώς χρειαζόμουν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα”.

“Η κατάστασή μου είναι ιδιαίτερη αλλά ορκίζομαι ότι κάνω ό,τι το καλύτερο επί του παρόντος”, γράφει η τραγουδίστρια χωρίς να κάνει ειδική αναφορά στις φήμες για την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

Ο ιστότοπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται στις διασημότητες, και το περιοδικό “Variety”, που ειδικεύεται στον χώρο του θεάματος, είχαν και τα δύο γράψει τον περασμένο μήνα ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη με τη θέλησή της σε ψυχιατρική κλινική καθώς αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες στην προσωπική της ζωή.