Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της γερμανικής Μάιντς. Κάτι που δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Όχι απαραίτητα από τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά από κάποιον άλλον της ίδιας χώρας. Ο Χατζηγιοβάνης… αρέσει στους Γερμανούς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν ρωτήσει γι’ αυτόν προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης το τελευταίο διάστημα «ψάχνεται» για το εξωτερικό. Χωρίς πάντως να «καίγεται» για να πάρει μεταγραφή άμεσα, μιας και ξέρει και ο ίδιος πως μέσω της εξέλιξής του στον Παναθηναϊκό θα έρθουν οι ευκαιρίες για μεταγραφή στο μέλλον.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν έχει φτάσει τίποτα επίσημο έως τώρα. Τι θα κάνουν οι πράσινοι σε περίπτωση που έρθει πρόταση; Δεδομένα θα τη συζητήσουν, αφού όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους. Πρόσφατα μάλιστα ο Δώνης ανέφερε, με την παρουσία του στην «Αθλητική Κυριακή», ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πουλήσει παίκτη για να είναι πιο άνετος στο μεταγραφικό παζάρι.