Ο Αμερικανός ηθοποιός, Κρις Έβανς μπορεί να κρεμάει την ασπίδα τού Captain America μετά το «Avengers: Endgame» αλλά διαψεύδει τις φήμες ότι πρόκειται να «αποσυρθεί» από την υποκριτική.

«Ποτέ δεν είπα τη λέξη “αποσύρομαι”» ανέφερε σε συνέντευξή του στο THR. «Είναι μια πραγματικά δυσάρεστη ιδέα για έναν ηθοποιό να πει ότι πρόκειται να αποσυρθεί – δεν είναι κάτι από το οποίο αποσύρεσαι» τόνισε.

Εκείνο που ο ηθοποιός ελπίζει να καταφέρει είναι να περνά περισσότερο χρόνο πίσω από την κάμερα, καθώς, όπως σημείωσε, έχει μάθει πολλά από την ανεξάρτητη σκηνοθετική προσπάθεια του 2014 «Before We Go».

«Είναι καλό να κάνεις λάθη και έχω μάθει πολλά» πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι επιδιώκει πιο χαλαρούς ρυθμούς όσον αφορά την καριέρα του και την επιλογή των επόμενων πρότζεκτ, στα οποία θα συμμετάσχει.

Ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «Avengers» ανέφερε επίσης ότι δεν επιδιώκει μια νέα σχέση σύντομα τονίζοντας ότι είναι απολύτως ικανοποιημένος να περνά χρόνο μόνος του ή με τον σκύλο του, Dodger.

Ο  Έβανς μέσω της… ερωτικής σχέσης που έχει με το Twitter όπου έχει 10,7 εκατομμύρια ακόλουθους ως περήφανος υποστηρικτής της αντίστασης κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο αποκαλεί «απόλυτα ανόητο…».

«Δεν θέλεις να δυσαρεστήσεις το 50% του κοινού σου» ανέφερε ο ηθοποιός, «αλλά θα απογοήτευα τον εαυτό μου αν δεν μιλούσα, κυρίως λόγω του φόβου καταστροφής της καριέρας μου ή οικονομικών επιπτώσεων. Αυτό θα ήταν αποκρουστικό για μένα».

«Από τη Marvel δεν μου είπαν ποτέ κάτι. Αντιθέτως, όταν συναντώ τον πρόεδρο της, Κέβιν Φιζ το πρώτο που μου λέει είναι : “Μου αρέσει αυτό που κάνεις στο Twitter”» πρόσθεσε.