Καμία εντύπωση δεν προκαλεί η αποχώρηση Νάτχο από τον Ολυμπιακό. Δεν βάζω «αν», «θα» και οτιδήποτε δημιουργεί αμφιβολίες. Ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ φεύγει. Τελειωμένο.

Έτσι κι αλλιώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεν ήταν και στα must του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν τρελαινόταν με την (ανασταλτική κυρίως) λειτουργία του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό, μοιραία, επεκτάθηκε και… ψηλότερα.

Για αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή, χωρίς προφανώς να μπορεί να κάνει τη διαφορά, να δίνονται 850.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή τα περισσότερα από όσα παίρνουν οι τέσσερις κεντρικοί μέσοι του Ολυμπιακού (ΓκιλιέρμεΚαμαράΜπουχαλάκης), είναι too much. Βάλτε και από την άλλη μεριά την απογοήτευση του ίδιου του Νάτχο, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με «εγγυήσεις» πως θα είναι βασικός, μόνο και μόνο για να βλέπει το γήπεδο στη χάση και στη φέξη και το… τραπέζι, στρώθηκε.

Έτσι, κοινή συναινέσει αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών. Και ο Ολυμπιακός να γλυτώσει το 1,5 των μεικτών απολαβών του Ισραηλινού της επόμενης σεζόν και αυτός να αναζητήσει ομάδα όπου θα υπολογίζεται για βασικός και όχι για ρεζέρβα πολυτελείας. Εννοείται, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, πως το «διαζύγιο» θα είναι συναινετικό και φιλικό. Δεν θα αποζημιωθεί ο Νάτχο, δεν θα αξιώσει χρήματα ο Ολυμπιακός