Είπαμε, να προμοτάρουμε τον Μαρτίνς, αλλά άλλο αυτό, άλλο το να διαρρέεται (όχι από τονΟλυμπιακό…) πως έπαιξε για τη Λέστερ.

Μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, σε επίπεδο Premiership, ο Πορτογάλος, όντως τη δουλειά του στον Ολυμπιακό την παρακολουθούν πολλοί, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για τέτοιο επίπεδο και πρώτα και κύρια, το γνωρίζει ο ίδιος.

Για την ιστορία πάντως, τον Μαρτίνς ειδικά οι «αλεπούδες» τον ξέρουν χρόνια, παρακολουθώντας παίκτες των ομάδων του και την πρόοδο τους.

Και κάπως έτσι, με την παρακολούθηση δηλαδή παικτών από τις ομάδες του Μαρτίνς, προκύπτει μια άλλη, υπαρκτή, σύνδεση της Λέστερ με τον Ολυμπιακό, που πρέπει να έχουμε κατά νου.

Την περασμένη χρονιά, οι «αλεπούδες» είχαν δει επισταμένως τον Κώστα Φορτούνη και ήταν μάλιστα, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του γνωστού των «ερυθρόλευκων» Εντουάρντο Μαθία (εκεί πλέον λειτουργεί ως υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού), κοντά στο να καταθέσουν πρόταση, οι μεγάλες απαιτήσεις όμως του Ολυμπιακού, τους απέτρεψε.

Και αναρωτιέμαι τώρα, αν πέρυσι, που ο «Φορτού» δεν ήταν στα καλύτερα του, έγινε όλο αυτό το (έστω παρ’ ολίγον) νταραβέρι, φέτος που ο Έλληνας χαφ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, τι μπορούμε να περιμένουμε;