Το SDNA γράφει για την προοπτική της (καλοκαιρινής) επιστροφής του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στον Παναθηναϊκό. Τα δυνατά συναισθήματα του προσεχώς ελεύθερου στόπερ του Αστέρα Τρίπολης για το «τριφύλλι» και το…κανάλι του εκπροσώπου του με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», Νίκο Νταμπίζα.

To συμβόλαιο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου με τον Αστέρα Τρίπολης λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν υφίσταται καμία απολύτως βάση οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ του 25χρονου στόπερ και της αρκαδικής ομάδας για την κοινή πορεία τους και την επόμενη σεζόν.

Κι όπως είναι φυσιολογικό η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει στραμμένες τις κεραίες της και προς άλλες κατευθύνσεις.

Μπορεί μεγάλη (διαχρονικά) επιθυμία του «Τριάντα» να παραμένει η μεταγραφή σε κλαμπ του εξωτερικού, ωστόσο η προοπτική επιστροφής στον Παναθηναϊκό, τον συγκινεί σε εξίσου σημαντικό βαθμό και κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει εν όψει καλοκαιριού.

Και προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA από Τρίπολη μεριά – υπάρχει μια διερευνητική έρευνα από πλευράς του ποδοσφαιριστή το τάιμινγκ που διανύουμε.

Παρεμπιπτόντως, ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης ουδέποτε έκρυψε τα «ζεστά» αισθήματά του για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Όπως επίσης δεν ξεχνά ποτέ τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην καριέρα του η ομάδα του «τριφυλλιού», καθώς και την άλλοτε εξαιρετική συνεργασία του με τον Νίκο Νταμπίζα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA τον Μάρτιο του 2018, ο Τριανταφυλλόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νυν τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», Νίκο Νταμπίζα.

Σημειωτέων πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Σάκης Τζήκας, τον περασμένο Ιανουάριο «πέρασε» τον…δικό του Πάνο Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό, ενώ το καλοκαίρι του 2014 είχε… τρέξει την υπόθεση της μεταγραφής του Λουκ Στιλ στους «πράσινους» στην πρώτη θητεία του «Ντάμπι» στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων».

Τι πράγμα; Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε έναν πολύ πιο έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο στόπερ για την ενίσχυση της κεντρικής αμυντικής γραμμής του από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού;

Σύμφωνοι.

Μήπως όμως στο τέλος, όλοι οι καλοί χωράνε; Για να δούμε, τι θα δούμε…