Το ντοκιμαντέρ “Finding Giannis” προβλήθηκε στο ΝΒΑ TV και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης εξιστορώντας την συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η ζωή του Γιάννη και της οικογένειάς του και όλα τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει μέχρι να φτάσει να είναι υποψήφιος MVP στο ΝΒΑ και ένας εκ των αρχηγών του All Star Game. Ιστορίες απο τους εκροσώπους του Γιάννη, μέλη της οικογένειάς του, σκάουτερ που τον παρακολούθησαν όταν ήταν ακόμα 16 χρονών, αλλά και απο τον ίδιο τον Γιάννη.

“Είμαι εδώ λόγω της οικογένειάς μου. Για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα” ανέφερε κάποια στιγμή στο VIDEO ο Γιάννης προκαλώντας συγκίνηση. “Υπήρχαν μέρες που έπαιζα τόσες πολλές ώρες, που τα παπούτσια μου είχαν τρύπες. Άλλες μέρες φορούσα το ίδιο ζευγάρι παπούτσια με τον αδελφό μου και όταν ήρθα στο ΝΒΑ μου έδωσαν 50 ζευγάρια παπούτσια κάθε μήνα”. 

 Αυτά, αλλα και το πότε κατάλαβε πως θα γίνει ο καλύτερος παιχτης  στον κόσμο “Όταν ήρθα, είδα παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι και ο Ντουράντ, που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε αν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι; Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Είχα 27 πόντους στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στον μάνατζέρ μου ότι “μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ”.Όταν ήρθα, είδα παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι και ο Ντουράντ, που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε αν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι; Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Είχα 27 πόντους στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στον μάνατζέρ μου ότι “μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ”.

Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι”. 

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ: