Την πρώτη του εκτενή συνέντευξη από τότε που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, παραχώρησε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στους υπευθύνους Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτή θα δημοσιευτεί στο επίσημο match programme που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή (3/2) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σέρβος που έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον πρώτο μήνα παρουσίας του στη χώρα μας, δήλωσε:
«Αυτά τα ματς είναι που μετράνε! Περιμένω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με στόχο να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, ακόμα και να σκοράρω αν με βοηθήσει το ματς και κυρίως να δείξω στους φιλάθλους μας το τι μπορούν να περιμένουν από εμένα. Μετράνε πολύ αυτά τα ματς, αυτά είναι που περιμένεις να ζήσεις στο ποδόσφαιρο. Με στόχο να είσαι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα σου».
Παράλληλα, περιμένει ένα ΟΑΚΑ που να του θυμίσει το «Μαρακανά» του Βελιγραδίου στα ματς του Ερυθρού Αστέρα στο εφετινό Champions League και δεν έχει δεύτερες σκέψεις ως προς τους στόχους της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της περιόδου μέχρι το τέλος: «Ο στόχος είναι να πάμε μόνο με νίκες έτσι ώστε να πάρουμε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και να είμαστε στα προκριματικά του Champions League. Δεν μπορούμε να βλέπουμε κάτι λιγότερο από αυτό».