Ο ΠΑΟΚ με την αρνητική απάντηση που έδωσε στην Σαμπντόρια για τον Δημήτρη Γιαννούλη έστειλε το μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο πως ο παίκτης δεν παραχωρείται. Το καλοκαίρι επιστρέφει στην Τούμπα και υπογράφει νέο συμβόλαιο με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Για την ώρα ο Δημήτρης Γιαννούλης θα πρέπει να ξεχάσει το ευρωπαϊκό όνειρο καθώς στον ΠΑΟΚ έχουν άλλα σχέδια για τον ίδιο. Μετά τη Ρεν ήρθε άλλη μια πρόταση από το εξωτερικό για τον 23χρονο αμυντικό από τη Σαμπντόρια με το Δικέφαλο να δίνει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στους Ιταλούς. Η ομάδα  Γένοβας, προσέφερε 2,6 εκατομμύρια ευρώ, όμως δεν συγκίνησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Από to10.gr έχουμε αναφέρει πως στη Θεσσαλονίκη έχουν πάρει την απόφαση ο Δημήτρης Γιαννούλης να επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι και να ενταχθεί στην ομάδα. Υπήρχαν σκέψεις να επιστρέψει τώρα όμως δεν θέλησαν να διαταράξουν τις άριστες σχέσεις που έχουν με την ομάδα του Ατρομήτου. Ο 23χρονος αμυντικός το καλοκαίρι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους με σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Ενώ θα μπει και ρήτρα που θα φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ.