Η εμφάνιση κόντρα στον Κισσαμικό προκάλεσε δικαιολογημένα δυσαρέσκεια στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά κυρίως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. 

Η προβληματική εικόνα που παρουσίασε και κυρίως η έλλειψη διάθεσης από ένα σημείο και έπειτα, δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Προπαντώς εγείρει απορίες σχετικά με το κατά πόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες θα κατορθώσουν να γυρίσουν στα θετικά αποτελέσματα, συνοδευόμενα από καλή απόδοση.

Γι’αυτό τον λόγο, η έξοδος στους «Ζωσιμάδες», όπως και το καθένα από τα επόμενα παιχνίδια αποτελεί τεστ, με κάθε μέλος της ομάδας να βρίσκεται υπό κρίση.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ αποτελεί μια κομβική αναμέτρηση, στην οποία τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα είναι ικανό να επιφέρει πάσης φύσεως εξελίξεις στο ρόστερ της «Ενωσης». Άλλωστε, από το τελευταίο κομμάτι του 2018 η κακή απόδοση μεταπηδά από αγώνα σε αγώνα και εφόσον δεν υπάρξουν σημάδια ανάκαμψης, η υπομονή θα στερέψει επικίνδυνα.

Συνεπώς, η πίεση για νίκη θα αυξηθεί από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν σήμερα στα Σπάτα από το χθεσινό ρεπό τους.