Η Αριάνα Γκράντε δεν ενδιαφέρεται πλέον να ξαναβγεί ραντεβού. Την πρώτη φορά το δήλωσε στο «Thank U, Next», τώρα το έγραψε και στον λογαριασμό της στο Twitter, όταν ένας θαυμαστής της έκανε retweet τον τίτλο ενός ρεπορτάζ που έγραφε: «Με ποιον βγαίνει τώρα ραντεβού η Αριάνα;» και την Γκράντε να απαντάει: «Μπορούν να το πουν και σε μένα;»

Και συνέχισε: «Διαδώστε για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους – πιθανώς στη ζωή μου: δεν υπάρχει κανείς. Ανατρέξτε σ’ αυτήν την ανάρτηση και για μελλοντικές ερωτήσεις».

Η Γκράντε είχε μία δύσκολη ερωτική χρονιά. Πρώτα χώρισε την άνοιξη από τον ράπερ Mac Miller, αλλά δεν πτοήθηκε και ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό Πιτ Ντάβιντσον. Μετά από λίγες ημέρες αρραβωνιάστηκαν και άρχισαν να ζουν μαζί, μέχρι τον Οκτώβριο οπότε το ειδύλλιο έλαβε τέλος. Στο μεταξύ όμως είχε πεθάνει ο Mac Miller, πιθανώς από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Αριάνα Γκράντε κατά τη βράβευσή της ως Γυναίκα της Χρονιάς δήλωσε: «Θεωρώ ενδιαφέρον ότι αυτή ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας μου και μία από τις χειρότερες της ζωής μας».