Ο Αρης βρίσκεται να πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη. Ο Κατράνης είχε μείνει ελεύθερος από τη Μουσκρόν και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέρες τώρα γίνεται κουβέντα για τον επόμενο σταθμό του ταλαντούχου νεαρού αριστερού μπακ. Προερχόμενος από τον Ατρόμητο και τις ακαδημίες του, έγινε σύνδεση με την ομάδα του Περιστερίου, όμως εκεί οι θέσεις των μπακ ήταν καλυμμένες. Ειδικά στα αριστερά.

Κουβέντα έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που αποκάλυψε το Sportime, αναφέροντας όμως πως είναι δύσκολο να προκύψει γάμος στο φλερτ. Τελικά η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον 21 ετών αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα θα γίνει για λογαριασμό του Αρη.

Μπακ

Από την περίπτωση του Αλφόνς και όχι μόνο είχε φανεί πως προτεραιότητα του Αρη ήταν να ξεκινήσει την ενίσχυσή του από τα άκρα της άμυνας. Η περίπτωση του Γάλλου δεξιού μπακ δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει ακόμα, αυτή του Κατράνη όμως θα έχει αίσιο τέλος. Μερικά τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσε το deal, το οποίο μοιάζει δύσκολο να μην πάρει σάρκα και οστά. Επομένως ο Κατράνης αναμένεται σε λίγες ώρες να είναι και τυπικά παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Φαίνεται πως η επόμενη εβδομάδα που έρχεται θα είναι εξελίξεων για αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του Σάββα Παντελίδη. Σημαντικό βέβαια στην ενίσχυση, είναι και οι αποδεσμεύσεις. Εχει δυσκολέψει του Κολάσο και αυτό φρενάρει τα πράγματα. O Αρης όμως κινείται σε όλα τα μέτωπα.