«Χρυσάφι» προσφέρουν στον ΠΑΟΚ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αρκετές ομάδες από την Ασία, με τον Σέρβο να είναι να ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή…

Ο Δικέφαλος, όμως, κάνει ξανά και ξανά σαφές πως δεν παραχωρεί για κανέναν λόγο τον πρώτο του σκόρερ και πιο αποτελεσματικό επιθετικό του στα μέσα μιας σεζόν, όπου οι προϋποθέσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι καλύτερες από ποτέ.

Η Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία, η Γκοανγκζού Εβεργκραντ από την Κίνα αλλά και μία ομάδα από το Κατάρ προχώρησαν σε επίσημες προτάσεις για την απόκτηση του Σέρβου όμως η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική.

Καμία από τις τρεις αυτές προτάσεις δεν έφτασε στο ύψος της ρήτρας όπως λανθασμένα γράφτηκε χθες, η οποία έχει τοποθετηθεί στα 10 εκατομμύρια με τις προσφορές να «αγγίζουν» τα 8 εκατομμύρια.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσουν τον παίκτη.

«Καίγεται» για το πρωτάθλημα ο «Πρίγιο»

Από την άλλη, και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν… καίγεται να αφήσει τώρα τον ΠΑΟΚ καθώς αρχικά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παίξει σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης ενώ μεγάλο προσωπικό του στόχο αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο αλλά και του τρίτου σερί Κυπέλλου με την ασπρόμαυρη φανέλα ώστε να αυξήσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως από τη στιγμή που έρχονται τέτοιες προτάσεις αυτή την περίοδο, το καλοκαίρι δεν θα δυσκολευτούν να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο «deal» με αυτές της ομάδες και με μεγαλύτερο ακόμη ποσό από τα 8 εκατομμύρια.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του να μην συζητούν καμία πρόταση αφού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ζητούμενο είναι να μην αποδυναμωθεί σε καμία περίπτωση η ομάδα.

Εάν ο παίκτης το καλοκαίρι εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων, τότε ο Σέρβος είναι πιθανό να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.