Γράφουν και ξαναγράφουν οι Σέρβοι για το νέο συμβόλαιο που (λέει πως) θέλει να κάνει ο Σαββίδης στον Πρίγιοβιτς. Τυχαίο; Εγώ λέω όχι.

Λίγες μέρες μετά τα νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπορντό, τη φημολογία περί προσέγγισης από την Αλ Ιτιχάντ (για την ιστορία, ο Σλάβεν Μπίλιτς, τεχνικός του club της Σαουδικής Αραβίας, άλλον θέλει για την επίθεση.

Στο Βέλγιο αγωνίζεται…), να σκάνε αναφορές για νέο συμβόλαιο; Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει και πέρυσι τον Φεβρουάριο όταν είχε έρθει η πρόταση από Κίνα; Πρόταση που – θυμίζω – ο «Πρίγιο» αν δεν του γίνονταν το χατίρι για νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές, ήθελε να δεχτεί.

Και γιατί δηλαδή να μην ισχύει κάτι ανάλογο και τώρα; Anyway, o Σέρβος δεν φεύγει τώρα. Μα έτσι, μα αλλιώς, άκρη θα βρεθεί και τη σεζόν, όντως, θα την βγάλει στην Τούμπα για να στεφθεί πρωταθλητής.

Αλλά το καλοκαίρι, άλλη ιστορία. Δεν το συνδέει ούτε ο ίδιος. Στο μυαλό του έχει ένα συγκεκριμένο νούμερο για να μην χρειαστεί να ενδώσει στην έμφυτη, επαγγελματική του τάση της… περιήγησης: +2 εκατ. ευρώ. Οπου συν, έστω και ένα σεντ. Δεν γίνεται να παίρνει τα ίδια με τον Βέρνμπλουμ…