Εδώ και χρόνια διακινείται η φήμη σχετικά με την πατρότητα της Κλόε Καρντάσιαν, τηςμικρότερης κόρης της Κρις Τζένερ με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Η σιδηρά κυρία των Καρντάσιαν είχε εξωσυζυγική σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ο. Τζέι Σίμπσον και έντονες ήταν οι φήμες ότι αυτός ο παράνομος δεσμός της χάρισε την τρίτη και τελευταία κόρη που θεωρήθηκε λανθασμένα ότι είναι του συζύγου της.

Αυτή η φήμη καταδιώκει για χρόνια την Κλόε και έχει δεχθεί αρκετές επικρίσεις ενώ οι αδερφές της συχνά την πειράζουν για το αν είναι πραγματική αδερφή τους ή ετεροθαλής.

Ωστόσο, η μητέρα τους αποφάσισε να θέσει τέλος σ’ αυτές τις σκέψεις και να απελευθερώσει την κόρη της από το βαρίδι αυτό. Σε επεισόδιο που αναμένεται να προβληθεί από το reality της οικογένειας η Κρις Τζένερ παρουσιάζει τεστ DNA όλης της οικογένειας σύμφωνα με τα οποία τα ευρήματα των γενετικών τεστ όλων δείχνουν συγγένεια μεταξύ τους, καθώς και οι τρεις αδερφές έχουν ρίζες από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

“58% Ευρωπαίες και 41,6% από Μέση Ανατολή” αναφωνεί η Κλόε με την Κόρτνεϊ να αστειεύεται αναφερόμενη στις φήμες: “Είσαι αδερφή μου!. Αν δεν ήσουν κι εσύ από τη Μέση Ανατολή θα είχαμε πρόβλημα”.