Ως γνωστόν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν πρώην κολλητοί και συνεργάτες. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή που δεν θα ξαναμιλούσαν. Κι όμως η φιλία τους διαλύθηκε και κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το έχει συμβεί μεταξύ τους.

Για το θέμα απάντησε εμμέσως πλην σαφώς ο παρουσιαστής του Beat Buzzer , μιλώντας στην ιστοσελίδα e-daily.gr. Ερωτηθείς εάν «είναι χειρότερο να διαχειριστείς την αποτυχία μιας επαγγελματικής σχέσης ή μιας φιλίας» άφησε σαφή υπονοούμενα για τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Αυτό που λέει μια παροιμία μην κάνεις με φίλους δουλειές, το θεωρώ λάθος. Θεωρώ καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους, γιατί όταν κάνεις μια δουλειά με έναν φίλο καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για μένα η λέξη φιλία είναι πολύ σοβαρή. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται σε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού τότε δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο και εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο» , είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο 03:44