Η Εμίλια Κλαρκ, η Βρετανίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO, «Game of Thrones», επιβεβαίωσε ότι είναι η μητέρα των δράκων για πάντα με ένα τατουάζ.

https://www.instagram.com/p/BiUi979gbkL/?utm_source=ig_embed

Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία υποδύεται τη Ντενέρις Ταργκάριεν αποφάσισε να κάνει τατουάζ με θέμα τη σειρά φαντασίας που την έκανε διάσημη και μάλιστα σε εμφανές σημείο, στον καρπό του χεριού της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το νέο της τατουάζ, τρεις δράκους που πετούν και έγραψε «MOD 4 LYFE !!!!».

«Μητέρα των Δράκων για μια ζωή. Ο dr. woo επιβεβαίωσε ότι αυτή η μητέρα δεν ξεχνάει ποτέ τα μωρά της» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της στο Instagram, συμπληρώνοντας ότι λιποθύμησε για λίγα δευτερόλεπτα από τον πόνο, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη.

Σε ένα άλλο βίντεο που γύρισε ο tattoo artist Dr. Woo στο στούντιό του στο Λος Άντζελες, διακρίνεται η ηθοποιός να δείχνει το τατουάζ της στην κάμερα. «Μητέρα δράκος!» αναφωνεί ο Woo.

Με δεδομένο ότι το «Game of Thrones» ολοκληρώνεται επίσημα το επόμενο έτος, είναι κατανοητό ότι οι αστέρες του – μερικοί από τους οποίους συμμετείχαν στη σειρά για σχεδόν μια δεκαετία – θέλουν να την τιμήσουν με έναν προσωπικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Bn7gJg0l1Jn/?utm_source=ig_embed