Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλούκας… σέρβιραν στο Μάτι για τον Πάρη Κατσουλάκη και για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Οι δύο «θρύλοι» του ελληνικού μπάσκετ άφησαν για λίγο την αγαπημένη τους πορτοκαλί μπάλα, πάτησαν άμμο στο γήπεδο Beach Volley που βρίσκεται στον Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι και τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά στη μνήμη όλων όσοι απώλεσαν τη ζωή τους την αποφράδα μέρα της 23ης Ιουλίου.

Διαμαντίδης και Παπαλουκάς ήταν ένα από τα 64 ζευγάρια που λαμβάνουν μέρος στο «1ο τουρνουά Beach Volley Πάρης Κατσουλάκης». Νεαρά παιδιά από νωρίς το πρωί είχαν κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου προκειμένου να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να κρατήσουν «ζωντανό» το τουρνουά.

«Είναι ένα τουρνουά που γίνεται τέλη Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου. Μπορεί ακόμη η ατμόσφαιρα να είναι βαριά αλλά εμείς δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνουμε το τουρνουά. Ο κόσμος βοηθάει να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας και το Μάτι σε βάθος χρόνου θα είναι και πάλι ψηλά» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ ο ένας εκ των τέσσερις διοργανωτές του τουρνουά Νίκος Κολοτούρος. Μαζί με την Ιωάννα Καρδιάκου, τον Νίκο Δεμένεγα και τον Ερρίκο Τσινίδη «έτρεξαν» για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση που φέτος ήταν αφιερωμένη στα θύματα και στον αδικοχαμένο φίλο τους Πάρη Κατσουλάκη.

«Είχε ενέργεια και θετική αύρα. Στα τουρνουά ήταν από τους πρώτους που βοηθούσαν από το πρωί. Μας λείπει…» έλεγε για τον αδικοχαμένο ο Νίκος. Την διοργάνωση «αγκάλιασε» και η Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η οποία θα προσφέρει φιλέ και μπάλες στους διοργανωτές του τουρνουά.

«Η Ελληνική ομοσπονδία αγκαλιάζει τις διοργανώσεις Beach Volley και δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή στο Μάτι, όπου είχε ξεχωριστή σημασία. Είναι σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις έστω και το ελάχιστο σε αυτά τα τουρνουά» σχολίασε ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις στο Μάτι.

Τους αγώνες διευθύνουν οι διαιτητές Θεοδωρίδου, Κατέρλη, Κατσιάρας, Γεωργιάδης, Λιδωρικιώτη, Τριανταφυλλόπουλος, Χατζηθωμά και Μάλφας, μέλη των Συνδέσμων Αθηνών και Πειραιά. Η αυλαία του τουρνουά πέφτει την Κυριακή το βράδυ με τις απονομές των επάθλων στους νικητές.