Ο Μπεν Άφλεκ το αποφάσισε ότι πλέον θα ζήσει «ελεύθερο πουλί». Αφού χώρισε με τη γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ, το 2015, τα έμπλεξε με την 38χρονη Λίντσεϊ Σούκους, δεν άντεξε όμως και χώρισε και με αυτήν και τώρα βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο του Playboy Σόνα Σέξτον, αφού όπως δήλωσαν «φίλοι» του στο περιοδικό People δεν θέλει να αισθάνεται «δεσμευμένος σε μία σοβαρή σχέση».

Ο 45χρονος ηθοποιός «θέλει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει» κάτι για το οποίο και η πρώην σύζυγός του δεν εξεπλάγη όταν το έμαθε.

«Είναι ευτυχής με το να βγαίνει με όποια θέλει και να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση» αποκάλυψε άτομο που βρίσκεται κοντά του. «Η Λίντσεϊ ήταν πολύ σοβαρή γι αυτόν. Απολάμβανε την συντροφιά της, αλλά τώρα δεν είναι σε φάση για κάτι μόνιμο», είπε.

Η σχέση τους κράτησε περίπου έναν χρόνο και μάλλον τελείωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αν και έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τον Ιούλιο καθώς ο Μπεν ήταν στο Πουέρτο Ρίκο με την Αν Χάθαγουεϊ για τα γυρίσματα της ταινίας The Last Thing He Wanted.

«Στον Μπεν αρέσουν οι όμορφες γυναίκες με μυαλό, αλλά του αρέσει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει», είπε η πηγή.
Πάντως η πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ παρότι δεν εγκρίνει τη σχέση, που ήδη ξεκίνησε ο Μπεν με το 22χρονο μοντέλο φαίνεται ότι δεν εκπλήσσεται από αυτήν.