Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει να καταβάλει προσπάθειες για να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτης εμφάνιση στο Γουίμπλεντον ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, φορώντας ένα ριγέ μπλε-λευκό πουκάμισο με λευκό μεταξωτό παντελόνι. Η 36χρονη πρώην ηθοποιός ωστόσο διέπραξε ένα στιλιστικό ατόπημα με την επιλογή του καπέλου.
Η Μαρκλ, αν και το βασιλικό πρωτόκολλο το απαγορεύει, κρατούσε στα χέρια ένα καπέλο και μάλιστα το ίδιο που είχε φορέσει όταν παρακολούθησε τον αγώνα της φίλης της Σερένα Γουίλιαμς το 2016, στην ίδια διοργάνωση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun οι θεατές του βασιλικού θεωρείου καλούνται να «ντύνονται έξυπνα» και οι άντες συνιστάται να φορούν σακάκι και γραβάτα. Όλοι όμως όσοι βρίσκονται εκεί απαγορεύεται να έχουν καπέλο, καθώς ενδέχεται να εμποδίζουν τη θέαση στους πίσω θεατές, παρόλο που τα καπέλα επιτρέπονται στις υπόλοιπες θέσεις του γηπέδου.
Καθισμένη στην πρώτη σειρά του βασιλικού θεωρείου δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον, η Μαρκλ κρατούσε το καπέλο της στην αγκαλιά την ενώ παρακολουθούσε την φίλη της να αγωνίζεται εναντίον της Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία και νίκησε τον αγώνα.